Groene vingers ontwerpt voor u een tuin die past bij uw smaak, wensen en de mogelijkheden van uw tuin.
Tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek bekijk ik uw huidige tuin en bijbehorende omgeving. Waar bent u tevreden over, wat zou u anders willen zien. Is het de bedoeling dat de hele tuin wordt veranderd of bepaalde gedeeltes? Gaat u het zelf doen of laat u het iemand anders uitvoeren, gaat de tuin in een keer op de schop of in etappes?
Ik bespreek met u de huidige knelpunten, wensen en mogelijkheden.
Er wordt een plattegrond gemaakt met daarin globaal de tuinmaten en ik neem een aantal foto’s. Hiermee kan ik een indicatie van de kosten voor het tuinontwerp geven.
 
Wanneer u besluit om met Groene Vingers in zee te gaan, kom ik langs voor een tweede gesprek. Dan laat  ik u alvast enkele ontwerpschetsen zien. Verder gaan we met behulp van een tuinchecklist na of alle wensen en eisen besproken zijn. De tuin wordt ingemeten en dan kan ik aan de slag met het tuinontwerp.  
Tussendoor hou ik u per mail of telefonisch op de hoogte en kunt u zaken aanpassen.
 
 
 

Tijdens het eindgesprek ontvangt u dan het definitieve tuinontwerp dat u kunt gebruiken voor het aanleggen/ renoveren van de tuin. Hierbij kan Groene Vingers u een aantal betrouwbare hoveniers of stratenmakers adviseren. Ook kan ik de gehele aanleg voor u regelen.

Wanneer u bij het tuinontwerp ook een beplantingsplan wilt kunt u dat aangeven.